Jule-pule-frokost

Posted: 14.12.2013 in Polyamori / åbne forhold, Reb, Swinging

Der er gået to måneder siden jeg har postet noget her. Primært fordi der ikke har været så meget at poste. Sekundært fordi det der kunne have været ikke haft nyt indhold ifht. tidligere. Endelig fordi der har været travlt med så meget andet.

Men gennem mit netværk var jeg inviteret til julefrokost. Med efterfølgende pulefest på den lokale swingerclub. Jeg kender dem, der lagde hus til – lidt fra og poly- og tantramiljøet. Søde, dejlige mennesker – og dertil to par jeg aldrig havde mødt endsige hørt om; det ene par erfarne hardcore swingere, det andet stort set jomfruer – og så værterne der som jeg selv vel mest er “midt-i-mellem”-erfarne i swingermiljøet.

Ikke meget at berette om for-festen; hyggeligt sammenskudsgilde, hyggelig snak; Men den ene anormalitet at snakken jo var meget direkte og u-fnisende omkring sex. Teknik, oplevelser, erfaringer, lyster osv. Som en hvilken som helst anden middagssnak om job, uddannelse, fordelene ved at langtidsstege i ovn fremfor at grille eller hvad der nu går rundt om middagsbordene derude.

Det nye for mig var at det var min debut – som singlemand på swingerclub. jeg kom til middagen medbringende maden – sammenskudsgilde. Til gengæld har jeg aldrig været på club uden at have “maden” med hjemmefra – i form af Gudinden; Ny oplevelse i vente.

Ankommer til clubben allerede ved åbningstid; Det er normalt lidt tidligt, og en del står udenfor og venter – har de ikke åbent endnu? Jo; Det var køen – det er en aften med forventeligt mange gæster – og dét var der. Selvom vi kom tidligt var vi de sidste der fik skabe i omklædningen. Tema: Jule-pule-fest, og der var mange nissepiger og nissemænd; Mange uden ret meget andet nissekostume end den røde hue.

Første observation (som ikke var en overraskelse, men en konstatering af tidligere erfaring): Myten om at swingerclubber er fulde af meget få kvinder og mange ikke-særligt-attraktive mænd der går med tungen ud af halsen og en skummel energi er … en myte. Min erfaring er helt overvejende, at swingerclubber er fulde af et varierende antal kvinder, hvoraf de fleste er enten over- eller meget overvægtige. “Erotisk buttet” er i denne sammenhæng ikke erotisk for mig. BMI i 35 – 40+ klassen er turn-off. Jeg er vægtfascist – sorry, men sådan er det. De mandlige gæster er til gengæld – ud fra en generel betragtning – OK at skue. Meget få overvægtige (og tæt på nul svært overvægtige), ingen usoignerede og alle dem jeg kigger på virker venlige. Tilbageholdende for manges vedkommende, Karl-smart for nogles og helt almindelige for de flestes.

Jeg bruger aftenen på at cruise og chit-chatte med de få. Der er ingen (pånær et par stykker) jeg føler mig tiltrukket af; enten pga. fysikken, udseendet eller – for de få der passer nogenlunde med mit kropslige sex-ideal – pga. energien. Og så er vi tilbage ved det sidste turn-off: SPS – Spoiled Princess Syndrome. Det ER selvfølgelig en tolkning, men [TOLKNING] på mig virker det som om de garvede swinger kvinder ofte er smittet med SPS – De er så vant til at være i sælgers marked, de er så vant til at de – uanset hvordan de ser ud eller opfører sig – kan få den opmærksomhed de kommer efter – uanset om det er i form af bekræftelse og tilbud eller om direkte sex.[/TOLKNING]

Så kom det ud; men jeg kan godt melde mig i koret af at det – for mænd – er opad bakke at finde en sexpartner på club. Så konceptet om at gå der uden at have maden med bliver ikke gentaget foreløbigt.

Aftenen bød dog på et par gode snakke; jeg blev genkendt af en kvinde jeg ved første blik ikke kunne placere i mit netværk (men det løste sig) og snakkede lidt med hende. Hyggeligt, men ingen tænding og jeg tror det var gensidigt. Også et meget ungt, åbent, sødt og ligefremt stykke kvindemenneske (og også fysisk særdeles knallabelt). Viste sig at hun var swingerjomfru og bare var der for stemningens skyld; god oplevelse, der var undtagelsen fra tolkningen ovenfor.

Efter et par timers hygge uden noget sindsoprivende spørger min bekendte om jeg vil binde lidt på hans kone. Hun er dejlig – så man skulle være åndssvag for at sige nej. Vi ender i SM-afdelingen hvor der ikke sker så meget – udover et gang-bang i den fjerneste ende og lyden af meget traditionel sex (det jeg kalder skinkesex) hist og her. Og så er der reb. Bekendtens kone- vi kunne kalde hende T – ender med bind for øjnene og besked på ikke at gøre eller sige noget som helst – men bare følge med. Binder langsomt et box-tie (meget lig dette) imens hendes bevidsthed vender mere og mere indad. Og begynder at stryge hende blidt opad langs rygraden fra haleben til nakke – og hendes Kundalini aktiveres og energien begynder at slange sig opad ryggen.

På trods af at gang-banget (som flytter sig tættere og tættere på, bliver mere og mere støjende og energien derfra mere invaderende og distraherende) nærmer T sig en helkropsorgasme – jeg puster blidt på hendes brystvorter og rører hende nærmest ikke derudover … det er det jeg elsker ved kombinationen af reb og en seksuelt / energetisk åben kvinde. Det kan fandme noget, som er svært at gøre / opnå / kunne på andre måder. Det gør mig glad, ydmyg og tilfreds på en særlig måde at kunne tjene et andet menneske på denne måde.

Bekendten er glad, T er glad, jeg er glad …. og så er der sådan set ingen grund til at blive hængende mere; resten af jule-pule-festen og dens gæster har ikke ændret sig, så jeg takker snart af og vender hjem til Gudinden  med en aftale med Hr. og Fru T om at det godt kunne gentages under mere private former.

 

Reklamer
Kommentarer
  1. […] Og det er præcis det jeg ønsker af ham ved at byde op til dans. Men jeg ved ærligt ikke hvordan jeg bagefter vil tackle at jeg eventuelt kan have brug for en lille smule mere opmærksomhed og nærvær end vi normalt plejer at praktisere. Og jeg synes også at det minder om  at være en SPS´er (Forklaringen findes her: En Kinky Mand) […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s